abcabcabc Guitar Matrix | vriendenvan
  • Word ook vriend van de elektrische gitaar!

    Steun onze liefde en missionaris werk voor de elektrische gitaar zoals evenementen en educatieprojecten.

2015

Midsummer Night Special

Hoe is het ooit voor jou begonnen? Je liefde voor de elektrische gitaar? Was het op een zolderkamer toen je voor het eerst een lick van Keith Richards hoorde? Was het toen je voor het eerst met drie akkoorden een liedje kon spelen op de gitaar? Of was het het moment dat je de gitaar aan de wand zag hangen bij de lokale muziekwinkel?

2012
De elektrische gitaar kent veel verschillende liefhebbers met diverse achtergronden, die van even zoveel verschillende muziekstijlen houden. Wij hebben in 2012 een immens kwalitatief hoogstaand festival neergezet waar al deze liefhebbers aan hun trekken konden komen. “Get what you like, try something new” was ons credo en dit trok een geweldige mengelmoes van oud en jong aan met als gemeenschappelijke deler: het geluid van de elektrische gitaar.

2013, 2014, 2015
Sinsdien zijn er kleinere festivals en losse activiteiten geweest in 2013 en 2014. Dit voorjaar zijn in het land vier Guitar Matrix dagen gehouden, met voorrondes van de Sena Young Talent Guitar Awards, Plug ‘n’ Play Creation Orchestra’s, optredens, gitaarmarkten en clinics. Om dat te kunnen realiseren zullen we als organisatie over meer middelen moeten beschikken en willen we het fundament van onze supporters en partners verder versterken. Daarnaast willen we meer dan voorheen in kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze bezoekers: we willen jou, de bezoeker, beter leren kennen. Op zondag 21 juni 2015 van onze Midnummer Night Special zullen we de Vrienden van Amsterdam Electric Guitar Heaven oprichten: een club van vrienden die Amsterdam Electric Guitar Heaven een warm hart toedragen.

Word ook Vriend van Amsterdam Electric en steun onze liefde en missionaris werk voor de elektrische gitaar!